zaterdag 22 oktober 2011

MPower seminar 27 november 2011


Op dit moment is er helaas nog geen opvangmogelijkheid van Mercy Ministries in Nederland. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen vrouwen zijn in Nederland die tot de doelgroep van Mercy behoren.
Ook in Engeland zijn er meer hulpvragen dan plaatsen in het huis. Ook is plaatsing niet altijd mogelijk omdat de vrouwen buiten de leeftijdsgroep voor het Mercy House vallen.
Om toch iets te kunnen betekenen voor deze vrouwen en om gemeenten die onderweg gaan met hulpverlening op dit gebied, heeft Mercy een speciale training opgezet. Onder de naam MPower worden seminars verzorgd in gemeenten die dit willen organiseren.
Op 2 april j.l. hebben wij voor het eerste een MPower seminar georganiseerd met Michelle Pyman van het team uit Engeland. Op zondag 27 november zal zij opnieuw in Nederland zijn om een seminar te geven voor ieder die de vorige keer niet in de gelegenheid was erbij te zijn of die het verhaal nogmaals wil horen.

Programma
Het programma voor de dag is globaal als volgt:
14.30 – 15.00 registratie en ontvangst/koffie
15.00 – 15.15 welkom/introductie
15.15 – 16.15 seminar 1 – zelfbeschadiging
16.15 – 16.30 koffiepauze
16.30 – 17.30 seminar 2 – eetstoornissen
17.30 – 18.45 lunch (zelf lunchpakket meenemen)
19.00 – 20.00 presentatie over Mercy Ministries
20.00 – 21.00 seminar 3 – sleutels om de gebrokenen te bereiken en zelf heel te blijven
21.00 – 21.30 gebed/gespreksgroepjes
Er zal steeds voldoende tijd zijn voor vraag en antwoord.

Kosten - locatie
Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen we iedereen zelf een lunchpakket mee te nemen. Koffie en thee zijn gratis. Er zal ook soep zijn.
De kosten voor de dag bedragen € 30 p.p. Deze opbrengst gaat volledig naar het werk van Mercy Ministries. Er zal op de dag ook een boekentafel zijn waar (engelstalig) materiaal van Mercy beschikbaar is.

Het seminar wordt gehouden in de locatie van onze gemeente: Christengemeente De Hoorn, Holenweg 4, te Hoorn (routebeschrijving)

Opgeven
In verband met de voorbereiding (materiaal) willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan: mercy@dehoorn.net


Meer informatie?
Voor meer informatie verwijs ik iedereen graag naar de website van Mercy Ministries: http://www.mercyministries.co.uk/
Naast een beschrijving van het werk vind je daar ook een prachtige getuigenis video over dit werk. Van harte aanbevolen. Je mag ook met ons bellen: Ben & Hannelies van der Heijden 0229 262701

Misschien ben je niet zelf in de gelegenheid bij deze dag te zijn maar weet je wel anderen die mogelijk ge├»nteresseerd zijn. Geef dit dan aub aan hen door!
Hopelijk tot 27 november!

Groetjes,
Ben & Hannelies van der Heijden

Geen opmerkingen: